Een LMS voor al je trainingen en cursussen

Mycademy

Een LMS oftewel een Learning Management systeem is een plek waar je al je online trainingen kan achterlaten voor je medewerkers om te volgen. Het bedrijf MyCademy heeft zo’n LMS voor zijn klanten. Deze wordt door henzelf onderhouden en geupdate. Dit scheelt jou als bedrijf veel tijd en geld. Een LMS opzetten als bedrijf is niet zomaar iets wat je even doet, daarom zijn de diensten van MyCademy heel fijn. Trainingen en cursussen zijn heel belangrijk voor de groei van een persoon. Een opleiding die ze hebben gedaan is alleen basiskennis. Ervaring kan ook veel doen, maar dit kost veel tijd. Door een cursus of trainingen kan je in korte tijd veel informatie leren en zo de overhand krijgen tot je leeftijdsgenoten. Naast de overhand daag je jezelf ook uit om meer dingen te leren.

LMS

Tevreden klanten

De meest klanten die van MyCademy gebruik hebben gemaakt hebben een goede ervaring aan ze overgehouden. Van verschillende review websites krijgen ze een 9+. Dit is erg hoog. Dit hebben ze te danken aan hun goede diensten en service die ze verlenen. De reviews zeggen dat ze eenvoudig bereikbaar waren en ook goed antwoordt gaven op de vragen die er gesteld waren. Verder vonden ze de kwaliteit van de diensten en het gemak van een LMS heel fijn. Ze vonden dat de kwaliteit van de server erg goed was en ze nooit een storing hebben gehad.

De website van MyCademy

LMS

De website van MyCademy is erg goed. Je kan goed lezen wat er allemaal mogelijk is. Verder kan je zien waarom MyCademy is gestart als bedrijf. Zo krijg je een goed beeld van waar het bedrijf voor staat. Tot slot kan je veel leren over een LMS en de diensten van MyAcademy. Er staan namelijk veel teksten op de website vol met informatie over de achtergrond van de diensten en hoe ze werken.