Mijn nichtje, een verlegen en onzeker meisje, kreeg rijles Tilburg. Ze is nu een half jaar 16 en dat betekent dat ze al rijles een rijbewijs mag gaan halen. Volgens mijn broer is het beter als zij direct al gewend raakt met de auto. Ze is een paar jaar geleden aangereden door een auto, de automobilist had haar over het hoofd gezien en sindsdien is zij erg bang voor auto’s. Gelukkig is alles goed afgelopen en kwam ze er vanaf met een paar schrammetjes, maar het heeft wel een grootte indruk op haar gemaakt. Zij krijgt nu rijles bij autorijschool Solmaz in Tilburg.

stuur

Zelfverzekerd achter het stuur

Mijn broer is zeer tevreden over deze rijschool. De rijschool vindt het belangrijk dat je  zelfverzekerd achter het stuur plaats neemt. Ze nemen goed de tijd om je te laten wennen aan de auto en je krijgt de volle aandacht om met de auto te leren omgaan in het verkeer. Langzamerhand merkte we dat ze het autorijden ook leuk begon te vinden en dat ze ook haar zelfverzekerdheid weer terug kreeg.

auto

Ze is in één keer geslaagd

Vorig week moest ze afrijden. Ze reed zo zelfverzekerd, vol overtuiging en alles ging goed en daardoor is ze is in één keer geslaagd. Ik ben echt super trots op haar. Naast haar rijbewijs heeft ze ze ook haar zelfverzekerdheid weer terug. Ze weet dat een ongeluk in een klein hoekje kan zitten en dat je als bestuurder extra voorzichtig moet zijn.  Als je ook opzoek bent naar rijles in Tilburg, dan is autorijschool Solmaz een echte aanrader.

weg