Omdat ik met succes rijles Arnhem heb gevolgd bij de verkeersschool Wesseldijk en hier zo tevreden over ben, wil ik deze aanrader graag achter laten op dit blog. Er zijn zoveel verkeersscholen te vinden in elke regio. Echter is het natuurlijk een kunst om hier het juiste adres in te vinden. Bij Wesseldijk kun je een hoog slagingspercentage verwachten en de lessen zijn ook nog eens laag in de prijs. Wat mij het meest opviel is dat de instructeur geduldig aan de slag gaat en op een leuke maar leerzame manier de leerstof overbrengt. 

Rijles Arnhem

Toch een beetje zenuwachtig voor het afrijden

Tijdens de rijles in Arnhem, vond ik het rijden op de snelweg erg eng. Daarom besloot de instructeur om hier meer aandacht aan te geven. Na een aantal lessen was die angst helemaal weg. Hiermee wil ik zeggen dat je ook echt goed leert autorijden. Daarom ben ik zelfverzekerd naar het CBR gegaan en ik voelde dat ik er helemaal klaar voor was. Toch had ik erg klamme handen toen ik de auto instapte. Omdat ik de theorie niet in een keer heb gehaald, was ik best een beetje bang dat ik zou zijn gezakt. Tot de examinator naar mij toe kwam met een lach op zijn gezicht. Ik kon het niet geloven, ik was geslaagd.

Nu kan ik lekker gaan sparen voor mijn eigen auto en ik ben erg blij dat ik mijn rijbewijs heb gehaald dankzij Verkeersschool Wesseldijk.

Rijles Arnhem