1TB cloud opslag vind u bij Yourhosting

1TB cloud opslag

1TB cloud opslagDe laatste maanden ben ik naast mij beroep thuis aan het bijleren. Des te ouder ik wordt des te minder snel ik kan leren. Aangezien ik in mijn jongere jaren weinig opleidingen heb behaald vond ik het nu wel eens de tijd worden om bij te gaan leren. Simpelweg omdat ik met een aantal diploma’s hogerop kon komen binnen in het bedrijf van mijn huidige werkgever. Maar ook voor deze thuisscholing moet ik verslagen en dergelijke maken. Een maand lang ben ik bezig geweest met een hartstikke groot verslag. Helaas was dit verslag spontaan verdwenen van mijn computer. Ik baalde hier ontzettend van, want dit verslag was erg belangrijk voor het behalen van mijn diploma. Maar na het op de kop zetten van alle bestanden bleek het dat dit verslag verwijderd was.

Zodoende ben ik terecht gekomen op de website van Yourhosting, want via deze website had ik de mogelijkheid om een 1TB cloud opslag software te kopen. Met een 1TB cloud opslag software kon ik dit probleem voor de volgende keer voorkomen, want het document wordt opgeslagen in de cloud.

Office 365

Voordelige prijzen!

Sinds de aanschaf van deze vernieuwde software staan al mijn bestanden veilig opgeslagen. Het verslag dat verwijderd was heb ik in twee weken tijd opnieuw gemaakt. Gelukkig heb ik het verslag met een voldoende afgerond en ik ben nu een stap dichterbij bij het behalen van een management diploma.

Werkt u thuis veel met laptops/computers of heeft u deze nodig voor uw scholing? Dan raad ik het u aan om ook deze software te bestellen bij Yourhosting!Software