vertaalbureau-boot-logo-grijs

Boot vertalingen is de beste in wat ze doen. Ik kreeg namelijk een opdracht van mijn baas op een vroege donderdagmorgen, om nieuwe website teksten aan te vullen. Deze moest ik zelf schrijven in het Nederlands, en later vertalen naar andere talen. Zelf had ik geen tijd voor het vertalen, ook mijn collega’s niet. Dit was heel jammer, omdat de teksten voor de nieuwe website voor de deadline moeten klaar zijn. We hebben besloten om dit door een ander bedrijf te laten doen. Hiervoor ging ik het internet op en zocht ik naar de verschillende aanbieders.

Internetlogo_website_vertalingen

Veel bedrijven boden aan wat ik zocht, maar geen een bedrijf is beter dan Boot vertalingen. Zij zijn veruit de beste in wat ze doen, en dat is ook zeker te zien aan de resultaten. Ik heb namelijk enkele projecten gezien die zij hebben gemaakt, en ik werd hier ontzettend blij van. Ook hebben ze een goede prijs- en kwaliteitsverhouding. Geweldig bedrijf! Ze weten precies wat de klant nodig heeft. Toch had ik nog wat overige vragen over de diensten. De opdracht moest namelijk redelijk snel gemaakt worden.

Contactvertaalbureau-boot-logo-grijs

Mijn vragen werden zorgvuldig beantwoord. Het was ook mogelijk om een tandje bij te zetten, en alsnog de beste kwaliteit te leveren. Geweldig bedrijf! Mijn keuze is nu dan ook makkelijker. Ik legde dit idee neer bij mijn baas. De baas keurde het dan ook goed, en lieten we door dit bedrijf onze opdracht maken. Super! Over het eindresultaat waren we dan ook zeer te spreken.