Je eigen lintjes laten bedrukken

Voor je eigen onderneming is het natuurlijk een goed idee om goed te kunnen adverteren. Dit doe je door je doelgroep te voorzien van een leuk aandenken dat ze direct aan jouw service en kwaliteit kunnen linken, waardoor ze als ze hetgeen dat jij aanbiedt nodig hebben, ze ook naar jou toekomen. Deze naamsbekendheid maak je af door lintjes te laten bedrukken met jouw eigen logo, naam en/of campagneboodschap. Zelf lintjes laten bedrukken met een op maat gemaakt design kun je heel eenvoudig doen via Lintjeswinkel XL. Hier kun je zelf bepalen wat voor lintjes je krijgt en deze lintjes zijn dan ook van een zeer goede kwaliteit, zodat ze jouw vakmanschap goed uit kunnen stralen.

Eenvoudig laten maken

Lintjes laten bedrukken is een activiteit die makkelijker is dan het misschien lijkt. Op de website van Lintjeswinkel XL heb je een ruime keuze aan soorten linten die je kunt laten bedrukken. Hier ligt er een grote variatie op materiaal, dikte, kleur en natuurlijk print. Per lint staat er duidelijk aangegeven wat de mogelijkheden zijn voor een eigen opdruk. Wanneer je weet wat je wil hebben, stuur je een mailtje naar Lintjeswinkel XL met een duidelijke omschrijving van wat je wil hebben, met het design van bijvoorbeeld je logo meegezonden als bijlage. Binnen een geringe tijd krijg je een sample opgestuurd waar je kunt bekijken of dit is wat je wilde of dat het nog aangepast moet worden. Pas wanneer jij helemaal tevreden bent, wordt de bestelling in gang gezet en ontvang je de hoeveelheid lint die jij nodig hebt.

Wil jij bij je volgende beurs, evenement of open dag ook echt opvallen tussen de concurrentie? Zorg er dan voor dat je je goed kenbaar maakt met een prachtig lint met jouw eigen opdruk erop. Laat je lintjes bedrukken door Lintjeswinkel XL en je zult merken wat voor toegevoegde waarde deze linten hebben voor je onderneming.