Jouw bedrijf blijven herinneren door een pen met naam

Ben je op zoek naar een relatiegeschenk waardoor jouw bedrijf echt herinnert blijft? Denk dan eens aan een gegraveerde pen. Je kunt deze bijvoorbeeld weggeven bij promotionele acties. Of je geeft een mooie gepersonaliseerde pen weg wanneer je klant een bepaald aantal producten bij je bestelt. Een pen met naam erop zal gegarandeerd opvallen. Niet alleen zal bij je klant blijven hangen dat hij iets gratis gekregen heeft, ook zal hij zich herinneren dat jouw naam er op stond. En dat is waar het om gaat toch?

Parker voor de luxepaardjes

Pennen bedrukken is een relatief goedkope manier van reclame maken die eenvoudig te regelen is. Om het iets moderner te maken, kun je ook bijvoorbeeld pennen bedrukken en voor de luxepaardjes onder ons is dan de parker met naam erg in trek. Nog een extraatje voor erbij? Laat notitieboekjes bedrukken voor het complete plaatje.

Klassieke en iconische vulpennen

Een klassiek en iconisch voorbeeld van de Cross vulpen is de Classic Century collectie. Sinds 1946 is dit de favoriete keuze voor baanbrekers en pioniers. De vulpen heeft met het slanke model veel invloed gehad op de design revolutie. Gepassioneerde fans blijven nog steeds trouw aan het kenmerkende silhouet, terwijl trendsetters de authenticiteit waarderen. Ben je ook een gepassioneerde fan van Cross vulpennen? Dan haal je zeker een van deze klassiekers in huis.

Montblanc pen goede keus

Onderzoek heeft aangetoond dat schrijven met een goede pen het handschrift verbetert. Daarom is het belangrijk om een pen te krijgen die past bij jouw voorkeur en behoeften. Een vulpen maakt het sturen makkelijker en de inkt komt er lichter uit. Hierdoor kun je langer schrijven en worden je spieren minder belast dan met een gewone pen. Als je sneller wilt schrijven en het risico op inktvlekken op je kleding wilt voorkomen, past een balpen misschien beter bij jou. Een Montblanc pen online kopen is heel eenvoudig en een goede keus als het om een pen gaat.