Kent u de online zwangerschapscursus van Mamaglow al?

Ik ben een aantal maanden geleden zwanger geraakt en daarmee kwam een wens in vervulling waarvan ik meende dat het niet meer zou gebeuren. Ik ben heel blij dat wij nu ouders zullen worden en ik vind het ook een heel bijzondere ervaring om zwanger te zijn. Wat ik echter wel gemerkt heb is dat ik het soms heel zwaar vind omdat ik vanaf dag een ontzettend misselijk ben. Dat is iets wat heel vervelend is omdat ik namelijk niet meteen tegen iedereen wilde zeggen dat ik zwanger was, maar op een gegeven moment moest ik toch iets gaan doen om te zorgen dat ik ook wat meer tot rust zou komen. Ik was namelijk ook steeds heel bang dat het niet goed zou gaan met de baby en dat leverde spanning op en daardoor werd ik ook weer misselijk. Ik ben daarom gaan kijken of ik een online zwangerschapscursus kon vinden die ik kon gaan volgen omdat ik wist dat veel vriendinnen van mij die ook zwanger waren geweest een online zwangerschapscursus hadden gevolgd en daar heel veel aan hadden gehad. Er gebeurt namelijk van alles in je lichaam als je zwanger bent en het is goed om daar mee om te kunnen gaan. Ik ben daarom gaan kijken waar ik een goede online zwangerschapscursus kon vinden. Ik wilde graag een online zwangerschapscursus doen omdat ik geen zin had om in een groep te gaan zitten omdat ik niet wist wat corona voor gevolgen op mijn zwangerschap zou kunnen hebben. Ik ben daarom gaan kijken naar mogelijkheden om te zorgen dat ik een goede online zwangerschapscursus kon vinden en uiteindelijk heb ik gezien dat ik naar de site Mamaglow.nl moest gaan. Deze site biedt een heel goede online zwangerschapscursus aan en daarom wilde ik hier graag in de leer. Ik ben toen gaan kijken wanneer ik met deze online zwangerschapscursus kon beginnen en ik heb gezien dat ik al heel snel van start kon gaan. Dat was goed om te zien en ik heb mij dus ook gelijk opgegeven want ik wilde graag beginnen.

Deze online zwangerschapscursus heeft mij heel veel opgeleverd

Ik ben blij dat ik een online zwangerschapscursus ben gaan doen omdat ik gemerkt heb dat mij dit heel veel goed gedaan heeft. Ik ervaar meer rust en ik voel mij ook veel beter in mijn vel zitten. Ik ben door deze online zwangerschapscursus ook niet meer bang voor de bevalling en kan daarom iedereen aanraden die zwanger is om ook een keer op de site Mamaglow.nl te kijken.

Wilt u zich ook opgeven?

Mocht u ook zwanger zijn en met meer comfort door deze periode heen willen gaan, dan kunt u misschien:

  • Een keer op de site Mamaglow.nl kijken
  • Bekijken wat u op deze pagina aan mogelijkheden kunt vinden
  • Een keer kijken wanneer u met uw cursus kunt beginnen

Kijk vooral even op deze site om te zien wat u hier nog meer kunt doen. Er is wordt namelijk meer aangeboden dan enkel de online zwangerschapscursus. Ik hoop dat u hier iets kunt vinden waar u baat bij kunt hebben.