Ben jij toe aan een bhv cursus herhaling? Zoek niet verder!

Eindelijk het is zover, na flink veel oefenen heb jij jouw bhv cursus gehaald. Je zou denken dat alle informatie voor altijd in jouw hoofd blijft rondspoken. Helaas is dit niet helemaal waar. Om een bhv certificaat te behouden is het verplicht om ieder jaar een opfriscursus te volgen. Hiervoor kun jij deelnemen aan een bhv cursus herhaling. Ben jij wel toe aan een opfrisbeurt of wil je gewoon meer informatie weten over dit onderwerp? Lees dan vooral met ons mee.

Is het noodzakelijk om een bhv cursus herhaling te volgen?

Het antwoord op deze vraag heeft een beetje extra uitleg nodig. Ja het is verplicht, maar niet voor iedere medewerker. Minimaal 1 werknemer op de werkvloer is verplicht zichzelf bevoegd en bekwaam te houden. Hiervoor dien je ieder jaar opnieuw een bhv cursus herhaling te volgen. Gelukkig ken je alle relevante informatie en is zo’n opfriscursus redelijk snel gedaan. Binnen 1 dag wordt alle relevante kennis opnieuw behandelt en sta jij weer vol zelfvertrouwen op de werkvloer. Dit is niet alleen verplicht voor jou als werknemer, maar ook als persoon kan dit ervoor zorgen dat jij zeker in je schoenen staan. Je hebt immers alle kennis en weet hoe je moet handelen in een bepaalde situatie.

Jij vraagt je nu misschien af wat er dan zoal aan bod komt tijdens een bhv cursus herhaling. Hieronder sommen wij een aantal onderdelen voor je op:

  • Praktijkoefeningen
  • Theoretische onderbouwing
  • De inzet van een Lotusmedewerker

Na het afronden van een bhv cursus herhaling ben jij voorzien van een flinke rugzak vol aan informatie. Het blussen van een beginnende brand is voor jou geen enkel probleem. Je weet wat je doet en hoe je eventuele betrokkenen in veiligheid kunt brengen. Naast het blussen van een beginnende brand kun jij medische zorg verlenen tijdens een noodsituatie. Indien een medewerker gereanimeerd moet worden schakel jij hulp in en start je zelf de reanimatie. Let op: om je voor deze cursus in te kunnen schrijven dien je al wel in bezit te zijn van een certificaat. Nog geen geldig diploma? Bekijk dan eens onze andere cursussen en behaal jouw BHV diploma.

Een bhv cursus herhaling? DLS trainingen staat voor jou klaar!

Ben jij als werkgever opzoek naar een bedrijf om jouw medewerkers te scholen? Of Ben je zelf wel toe aan een kleine opfrisbeurt? DLS trainingen staat voor jou klaar om jou van alle juiste informatie te voorzien. Via telefoon of mail kom jij snel in contact met dit bedrijf. Naast mail en telefoon beschikken zij ook over verschillende socialmedia accounts. Voor een snelle vraag of duidelijk advies neem jij simpelweg contact op met een van onze medewerkers. Zij zullen jouw alle ins en outs over een bhv cursus herhaling vertellen en plannen samen met jou een geschikte datum. Ben jij toe aan een beetje extra uitdaging? Daag jezelf uit en volg een bhv cursus herhaling via de website: www.dlstrainingen.nl. Een bedrijf met de juiste kennis en ervaring om jou en jouw bedrijf verder op weg te helpen. Natuurlijk doe jij dit niet alleen, vele anderen gingen jou voor. Wacht niet langer en maak een afspraak!