Praktisch lesmateriaal VMBO

Voor het organiseren van een activiteit, het presenteren of promoten van een dienst of een product, voor het maken of het verbeteren van een product of als je een multimediaal product wilt gaan maken, heeft www.dubbelklik.nu praktisch lesmateriaal ontwikkeld. De methode die wordt aangereikt is klantgericht en sluit daarom heel goed aan bij de doelgroep.

Keuzevakken

Dubbelklik heeft praktisch lesmateriaal ontwikkeld voor diverse keuzevakken BK en diverse keuzevakken GT. Voor een overzicht zie: keuzemodules.

Waarom dubbelklik?

Dubbelklik.nu is praktisch, inspirerend en ook nog eens scherp geprijsd. De duidelijke instructievideo’s, de unieke mix van digitaal en op papier, een stap-voor-stap aanpak, een gratis digitaal boek als naslag en ondersteuning, persoonlijk contact, gemakkelijk kunnen inzien van de voortgang en feedback en een speciale module om examens te trainen. Wil je meer weten, vraag dan een gratis demo-account aan: gratis demo-account.

Structuur

Structuur geeft houvast en duidelijkheid. Bij elke module hanteert Dubbelklik.nu daarom dezelfde drie onderdelen:

  • Basiskennis voor algemente skills en toepassingen
  • Praktijkkaarten: opdrachten (inclusief bijbehorende theorie) om lekker bezig te zijn
  • Loopbaandossier: hoe ver is de leerling gevorderd, reflectie

Zorg en welzijn

Voor het profiel Zorg en welzijn biedt Dubbelklik.nu praktisch lesmateriaal aan in de vorm van direct te gebruiken opdrachten die je in de lessen kan meenemen. 

De betreffende profielmodules die worden aangeboden zijn: 

  • Leefstijl (mens en gezondheid)
  • Werkweek (mens en omgeving)
  • Weddingplanner (mens en zorg)
  • Zorghotel (mens en zorg)

Nieuwsgierig geworden? Vraag hier digitaal de folder aan: Folder VMBO Zorg & Welzijn

Service

Dubbelklik.nu heeft persoonlijk contact hoog in het vaandel. Geen lange wachtrijen aan de telefoon en op mails krijg je antwoord binnen een werkdag.