Wat zijn de Code 95 kosten?

code 95 en de kosten

Bent u een professionele vrachtwagen chauffeur of bestuurt u regelmatig een grote bus? Dan weet u als geen ander dat u in het bezit moet zijn van een geldig rijbewijs die verklaart dat u volgens de juiste richtlijnen de juiste cursus en opleiding heeft gevolgd voor het uitoefenen van uw beroep. Het chauffeurs rijbewijs verloopt na 5 jaar. Na deze 5 jaar bent u verplicht om uw rijbewijs te verlengen door middel van een cursus. Deze cursus heeft code 95. Maar wat zijn de code 95 kosten voor het behalen van uw bijscholing of nascholing? Op de website van Kees de Vaan en op de website van code95cursus.nl vindt u een ruim overzicht van de kosten voor het doorlopen van diverse cursussen en opleidingen. Zo kunt u zelf bepalen wanneer en waar u uw bijscholing en nascholing wilt volgen. De keuze is helemaal aan u.

meer weten over code 95

Code 95 cursus ism Kees de Vaan

Code 95 cursus.nl is een onderdeel van Kees de Vaan. In de afgelopen jaren heeft Kees de Vaan meer dan 50.000 chauffeurs blij gemaakt met het behalen van verschillenden bijscholingen en cursussen voor de code 95. Code 95 cursus is een website waar u zelf uw cursussen kunt bepalen en inschrijven. Op de website krijgt u een ruim overzicht van de kosten die moeten worden gemaakt voor het volgen van code 95 na-scholingen. Bent u aangesloten bij SOOB? Dan kunt u een leuke korting krijgen op de kosten voor een nascholing code 95. Misschien ontvangt u zelf een subsidie. Het is zeker de moeite waard om dit te achterhalen. Bij Kees de Vaan kunt u uw code 95 behalen in slecht 2 dagen! 

studie code 95 (1)

Wat zijn de code 95 kosten?

De kosten voor de nascholing van code 95 variëren. Bent u op zoek naar een complete nascholing of heeft u nog een aantal cursussen nodig om uw nascholing af te ronden? Op de website van Kees de Vaan en van Code95cursus.nl vindt u een duidelijk overzicht van de code 95 kosten die u moet betalen voor het verlengen van uw vrachtwagen rijbewijs. U kunt uw code 95 al behalen met slecht 12,5 uur aan klassikale lessen. Bij Kees de Vaan ondervindt u een unieke manier van nascholing. De opleidingen en cursussen zijn te volgen door heel Nederland. De hele lange dagen in klaslokalen zijn voorbij. U kunt via e-learning op uw eigen momenten uw cursus starten. Met drie dagdelen heeft u al de gehele code 95 op zak!