Prowise bord

Het werken met het Prowise bord maakt het presenteren een stuk gemakkelijker. Het scherm is van een zeer hoge kwaliteit. Dat is niet alleen te zien aan het beste beeld het is ook zo dat het geluid van de hoogste standaard is, namelijk Dolby Audio. Daardoor kan je er gemakkelijk alles mee doen wat je voor ogen hebt. Zeker ook omdat ook het schrijven erop gemakkelijk is gemaakt. De brede inzetbaarheid ervan is natuurlijk een groot voordeel voor het gebruik in het onderwijs. Dit is dan ook belangrijk om mee te wegen in de keuze.

Prowise bord

De vele voordelen voor het onderwijs

Wie kijkt naar het gebruik van het bord van Prowise ontdekt dat er voor het onderwijs wel heel veel mogelijkheden zijn. Zo heeft het bijvoorbeeld voordelen op het gebied van het gebruik van het scherm, maar ook voor het systeem. Dat kan gemakkelijk via een portal worden beheerd. Altijd en overal werken is dus geen probleem op die manier. Waarbij de veiligheid van het gebruik en de informatie gegarandeerd is. De privacy zit opgesloten in de manier waarop het bord te gebruiken is in de klas. Bovendien is het ook nog eens duurzaam in te zetten.

Vooral makkelijker in gebruik

Wie gebruikers van het bord vraagt wat de voordelen zijn, zal vooral op de schrijfervaring worden gewezen. Dat komt omdat de fabrikant voortdurend op zoek is naar innovatie op het gebied van schrijven. De huidige schermen zijn nagenoeg direct te raken. Daardoor is nauwkeurig en vloeiend te schrijven. Wat dus ook voor veel betere resultaten zorgt. Voor het eerst komt het overeen met het schrijven met pen en papier. Waarbij het wel leesbaar blijft dankzij de hoge beeldkwaliteit. Dit is natuurlijk minstens zo belangrijk als het scherm in de klas wordt gebruikt. Elke presentatie treft dan zijn doel.