Is een time management workshop iets voor jullie?

Heb jij het idee dat er binnen jullie bedrijf effectiever gewerkt kan worden? Dan kan een time management workshop volgen een goede eerste stap zijn om hier werk van te maken. Als je echt grote veranderingen wilt bewerkstelligen, dan is een eendaagse training of cursus een betere optie. Maar niet iedereen heeft daarvoor de tijd en dan is een time management workshop een goed alternatief. Hier kunnen bovendien veel meer mensen tegelijk aan meedoen dan aan een training en zo bereik je effect binnen het hele bedrijf. De experts van Tijdwinst.com helpen jou hier graag mee!

Verschillende soorten time management workshop

Iedereen herkent wel de problemen van de huidige tijd: afgeleid worden door een constante stroom e-mails, altijd maar bereikbaar zijn, appjes die tijdens de werkdag binnenkomen en collega’s die je werk onderbreken. In een time management workshop van Tijdwinst.com kan op al dit soort zaken ingegaan worden. Wat er precies behandeld wordt, is afhankelijk van de variant die jullie kiezen. Zij kunnen namelijk een korte lezing geven van twintig minuten, waarin zij al heel veel tips kunnen overbrengen en veel handige informatie kunnen geven. Maar je kunt ook kiezen voor een variant die een halve dag duurt, waarbij je logischerwijs veel meer kunt bespreken. Welke time management workshop jij het beste kunt kiezen, hangt ook af van de gelegenheid. Heb je een evenement met verschillende sprekers, een congres of gewoon een lezing op kantoor? Het maakt voor de experts van Tijdwinst.com niet uit, zij kunnen voor iedere gelegenheid een inspiratiesessie voorbereiden en uitvoeren. Deze korte inspiratiesessies kunnen op zichzelf staan, maar je kunt ze ook gebruiken als voorbereiding op een cursusdag of juist als opfrisser van de cursus die jullie al eens bij deze experts gevolgd hebben. In overleg is er altijd veel mogelijk en er kan altijd een time management workshop gegeven worden die helemaal bij jullie past.

Verschillende thema’s

Omdat de tijd beperkt is, zal er een keuze gemaakt moeten worden in de thema’s en onderwerpen die behandeld worden. De focus tijdens de time management workshop kan bijvoorbeeld liggen op:

  • grip op taak en tijd
  • het nieuwe werken
  • je inbox leeg krijgen
  • prioriteiten stellen

Dit zijn allemaal zaken waar eigenlijk iedereen tegenwoordig op de werkvloer wel mee te maken krijgt. Je verliest bijvoorbeeld je grip op taak en tijd doordat collega’s je vaak tussendoor een vraag stellen of omdat er steeds ad-hoc klusjes tussendoor komen. Je leert dan hoe je hier mee om moet gaan, hoe je grenzen stelt en nee leert zeggen. Zo kom je uit de waan van de dag en komt de focus meer op de lange termijn. Bij de time management workshop over het nieuwe werken wordt er ingegaan op de flexibele werkplekken. Hoe werk je nu het beste thuis of op een andere plek dan kantoor? Hoe deel je je werkdag in en hoe blijf je werk en privé scheiden? Door de tips die je krijgt, leer jij effectiever te werken en dat zorgt voor meer rust in je hoofd. Wil jij dit ook voor jouw werknemers? Kies dan voor een time management workshop van Tijdwinst.com!

Lees meer…