Welke feedback geven workshop is echt de moeite waard?

In onze bedrijfsstructuur is het de gewoonte dat iedereen die feedback wil geven aan iemand, dat kan doen. Wij willen er namelijk voor zorgen dat wij weliswaar een hiërarchie hebben, maar niet dat deze hiërarchie ook betekent dat mensen elkaar niet de waarheid mogen zeggen. Wanneer je namelijk het idee hebt dat iemand iets beter zou kunnen doen, dan is het van groot belang dat deze inzichten ook bij deze betreffende persoon terechtkomen. Ik heb onlangs zelf als leidinggevende ook te horen gekregen dat ik niet goed was in het geven van feedback. Ik ben er namelijk heel goed in om te zien wat beter kan, maar ik kan dit op zo’n manier zeggen dat de hoop direct bij iemand in de schoenen zakt. Ik wilde daarom graag iets met deze feedback op mijn handelen doen en ik ben daarom gaan kijken of ik een feedback geven workshop kon vinden. Wanneer ik namelijk een goede feedback geven workshop zou kunnen vinden dan zou ik daar graag gebruik van willen maken omdat ik dan ook echt aan mijzelf kon gaan werken. Ik wist zelf ook dat een feedback geven workshop mij veel zou kunnen opleveren want het was niet de eerste keer dat ik te horen kreeg dat mijn commentaar vaak te scherp was. Ik heb online gezocht naar mogelijkheden om de feedback geven workshop te vinden en ik heb toen gezien dat de meeste mensen die een goede feedback geven workshop wilden gaan volgen, naar de site Feedbackgeven.nl zijn gegaan. Deze mensen hebben heel veel interessante opties te bieden en ik ben daarom met plezier door de mogelijkheden van deze partij gegaan. Het was mij al heel snel duidelijk dat ik deze mensen moest inschakelen wanneer ik aan mijzelf wilde gaan werken, dus ik ben blij dat ik de daad bij het woord gevoegd heb en mij ingeschreven heb voor deze feedback geven workshop.

Deze feedback geven workshop heeft mij veel opgeleverd

Ik wilde graag zeker zijn dat ik goede stappen zou zetten om aan mijzelf te werken. Ik ben daarom ook zeer tevreden over het feit dat ik deze feedback geven workshop gevonden heb omdat ik hier gewoon ontzettend veel geleerd heb. Ik wil u daarom aanraden om ook een keer naar deze site te surfen omdat u zult zien dat u hier echt goede vaardigheden kunt opdoen waar u de rest van uw leven baat bij kunt hebben. Ik wilde u daarom ook graag even op deze pagina wijzen.

Ik krijg nu goede feedback

Ik merk dat sinds ik aan mijzelf ben gaan werken aangaande hoe ik hoe mijn feedback kan geven, ik ook als feedback van mijn mensen terugkrijg dat ik veel geleerd heb. Dat is heel fijn om te horen en ik ben daarom blij dat ik deze workshop gevolgd heb. Kortom:

  • Ik heb heel veel opgestoken van deze feedback geven workshop
  • Ik merk dat ik beter contact kan leggen met mensen
  • Ik raad deze site aan anderen van harte aan

Mocht u meer willen weten, kijk dan zelf ook nog even op de site van dit bedrijf.
Lees meer…