Zakelijk communicatie Engels leren

zakelijk communicatie engels

Heb je voortdurend hulp nodig bij zakelijk communicatie Engels? Schrijf je in voor een taaltraining van NIOW en je bent niet langer afhankelijk van de hulp en correcties van derden. Het is belangrijk en voor je eigenwaarde erg prettig om daarin onafhankelijk te zijn. Genoemd trainingsbureau is ervaren en kan je op maat een training aanbieden. Een training waarvan jij je leven lang profijt zult hebben. Het principe van dit leerproces is als volgt: je werkt vanuit je hoofd, hart en handen. Dit is het uitgangspunt, de visie van NIOW.

–       Het hoofd heeft de kennis, het begrip, inzicht.   

–       Het hart staat voor betrokkenheid, motivatie, passie en vertrouwen.

–       De handen staan voor het in praktijk brengen, het oefenen, toepassen, aan de slag gaan.

Dit alles is nodig voor een optimaal resultaat. Er wordt een beroep gedaan op de eigen verantwoordelijkheid om ervaringen en kennis op te doen. Uiteraard word je daarin prima begeleid door ervaren mensen. Deze staan met foto, naam en functie op de site vermeld. Je kunt rekenen op een training die prima aansluit bij jouw werksituatie.

zakelijk communicatie engels

Zakelijk communicatie Engels bij NIOW

Zoek jij een docent voor een training zakelijk communicatie Engels? Bezoek de website van NIOW, een deskundig en ervaren trainingsbureau voor taal en tekst. Zij geeft trainingen in groepsverband maar ook individueel. Met meer dan 50 jaar uitoefenen van dit werk, het trainen en het opleiden van mensen om een taal beter te beheersen kun je spreken van een bedrijf met een brok aan ervaring.

Het NRTO (Nederlandse Raad voor Training en Opleiding) keurmerk geeft aan dat je kunt rekenen op kwaliteit en professionaliteit als je hier een training gaat volgen. Jouw zakelijke taalvaardigheid gaat met sprongen vooruit als je hier een studie volgt.