Coaching opleiding in Rotterdam of Utrecht

Heb je ambities om het trainer of coach vak in te gaan, dan is het verplicht om hiervoor over een diploma te beschikken die jou diplomeert als coach. Dit zijn post-hbo opleidingen die helpen jouw coachvaardigheden beter te ontwikkelen, waardoor jij dadelijk als een gecertificeerd persoon voor de klas staat en mensen kunt opleiden. In dit artikel vertellen we je wat meer over www.coachingopleiding.nl, een partij die zich hier op richt en gespecialiseerd is hierin.

Verschillende opleidingen


Er zijn verschillende opleidingen waar je uit kunt kiezen bij coachingopleiding. Zo is er de standaard coaching opleiding, maar heb je bijvoorbeeld ook de coaching opleiding plus, die iets meer kost maar je ook wat beter zal opleiden. Daarnaast heb je tegenwoordig ook de opleidingen om als kindercoach aan de slag te gaan. Deze opleiding is genaamd: kindercoach opleiding. Hetzelfde geldt voor de loopbaancoach opleiding en kindercoach voor coaches. Tot slot heb je ook een combiopleiding professioneel trainer en coach waar je uit kunt kiezen. Het is dus maar net waar je naar op zoek bent, maar er zijn dus genoeg keuzes.

Wat zijn de kosten?


De kosten kunnen al gauw oplopen tot een prijs van boven de vijfduizend euro. Dat is bijvoorbeeld voor de plus opleidingen. Als je voor de standaard opleidingen kiest ben je wat minder kwijt, maar moet je toch al gauw denken aan een prijs van rond de vier en een half duizend euro bij www.coachingopleiding.nl. De duurste opleiding is trouwens de Post HBO Trainer plus. Hier betaal je maar liefst bijna zevenduizend euro voor. Maar hier krijg je dan ook wel een erkend post-hbo diploma voor en deze zal je nodig hebben om aan de slag te gaan in het werkveld. We wensen je in ieder geval heel veel succes bij je keuze van opleiding!