Leren en kennis delen met een leerplatform

Door middel van elearning kun je klanten, leden, of medewerkers online opleiden. Het platform kun je geheel in eigen stijl samenstellen, stel bijvoorbeeld voor ieder thema een ander onderwerp in. Zo is het altijd herkenbaar welk onderdeel je aan het leren bent. Geen ingewikkelde langdurige procedures om te kunnen starten, snel online in veel gevallen binnen een uur. Door de eenvoudige opzet is het niet nodig een training te volgen, of je nu les geeft of een gebruiker bent van het platform. Een efficiënte manier om online je kennis te delen met anderen.

Op de gebruiker gericht platform

elearning

Philpaper is een op de gebruiker gericht platform wat zich uitstekend leent om elearning te geven. Door de eenvoudige opzet en het naar wens samenstellen is het voor iedereen geschikt. Geen lange trainingen nodig om het platform onder de knie te krijgen, niet voor degene die het lesmateriaal beheert als de gebruiker. Via een uniek container systeem kun je eenvoudig online programma’s samenstellen. Heb je een uitgebreid thema dan is het mogelijk daaromheen een micro thema samen te stellen. Dit thema kan bestaan uit afbeeldingen, filmpjes, aantekeningen of andere content om te delen.

Snel online kennisoverdracht realiseren

Learning

Waar je bij andere online platformen lang moet wachten om het te kunnen gebruiken, kun je bij Philpaper in een handomdraai starten. Vrijwel alle platformen zijn binnen een uur online, niet alleen om kennis te delen, maar ook voor de gebruikers. De interface voor de gebruikers is zeer gebruiksvriendelijk samengesteld. Eenvoudige leerprogramma’s die voor iedereen toegankelijk zijn. Je bent niet gekluisterd aan een laptop of computer, ook met een smartphone of een tablet kun je het platform gebruiken. Standaard beschikbaar in Nederlands en Engels. Door het plaatsen van een eigen achtergrond en logo kun je het geheel naar wensen aanpassen.