Tip voor als jij je aanhangerrijbewijs wilt halen

osseforth

aanhangerrijbewijsEen neefje van mij zit in de leeftijdscategorie dat iedereen gaat of al aan het verhuizen is. Of ze gaan op zichzelf wonen of in een studentenwoning. Jij kunt je natuurlijk voorstellen dat het hebben van een aanhanger dan ook erg gewenst is. Zo staat er bij hem eentje thuis, deze is echter wel van zijn vader. Maar hij kan deze dus ten alle tijden gebruiken. Hiervoor moet hij natuurlijk wel eerst zijn aanhangerrijbewijs halen. Zijn rijbewijs heeft hij al zo’n twee jaar dus ervaring met rijden heeft hij dus al. Echter is dit wel andere koek, vooral het achteruit rijden vindt ik persoonlijk moeilijk. Maar zoals ik net al zei is hij behoorlijk handig dus ik verwacht dat hij deze dan ook zo haalt. De rijschool waarbij hij dit gedaan heeft heet Osseforth. Volgens hem dan ook een echte aanrader. Hij vroeg mij dan ook of ik hier een artikel over wilde schrijven. Na zelf research gedaan te hebben kan ik dit inmiddels bevestigen.

vrachtwagen

Dit is wat zij nog meer bieden

Naast het behalen van jouw aanhangerrijbewijs kun je hier nog veel meer doen. Zij hebben namelijk cursussen voor zakelijk bestuurder maar natuurlijk ook voor particulieren, zoals het behalen van je rijbewijs B.
Hiervoor kun je dan ook maar het beste even naar hun website toe gaan, deze heet osseforth.nl

osseforthMijn neefje heeft het inmiddels behaald en heeft nu dus al meerdere vrienden geholpen met verhuizen. Hij heeft er alles alles ingeladen, van kasten tot aan banken. Volgens hem is het hebben hiervan ook zeker een voordeel.