Fabius Administratief Medewerker

Voor de opleiding van administratief medewerker gelden gunstige pijlers. Zo is het voor deze opleiding niet nodig om een vooropleiding afgerond te hebben en is het toch mogelijk een diploma op mbo-niveau 2 te behalen. Daarnaast heb je enkel een dag of avond lesverplichtingen en heb je keus uit meer dan vijftig locaties verspreid over heel Nederland.
Financieel is het zo dat de prijzen inclusief de nodige lesmaterialen en examenkosten zijn, dat je het van de belasting kan aftrekken en nu een vroege boekers korting hebt tot wel 75,00 euro.

Inhoud van de functie


De functie van Administratief Medewerker is breder dan enkel de administratie zoals je allicht zou denken. Zo is het een divers takenpakket dat je als een flexibele duizendpoot in de vingers hebt. Naast de administratieve kant van de functie zoals post afhandeling, e-mails beantwoorden en archiveren, dien je dossiers en agendabeheer bij te houden. 
Onder agendabeheer valt het maken van afspraken, het voorbereiden van afspraken en anticiperen op de planning.

Opleiding


Zo breed als je takenpakket zal zijn wanneer je aan de slag gaat als Administratief Medewerker, zo breed is ook je opleiding. Alleen op die manier krijg het gewenste multiitasken als een tweede natuur aangemeten. Zowel de kennis die je nodig hebt wat betreft de theorie als de praktijk benodigde zaken, leer je in de opleiding. En aangezien je veelal te maken zal krijgen met computer werk is het van belang om de computervaardigheden aan te scherpen. Fabius denkt hierin met je mee en heeft voor elke student een laptop beschikbaar tijdens de lessen. Zodat je niet van technisch bezit afhankelijk bent als het gaat om jouw vooruitgang.

Ruim een halfjaar


Verspreid over dertig weken krijg je alle bovengenoemde vaardigheden tot je en kan je binnen dertig weken je opleiding afronden en je diploma bemachtigen. Eens in de week voor dertig weken lang investeer je in jezelf en je toekomst. In minder dan een halfjaar mag je je dus officieel opgeleid Administratief medewerker noemen en kan je gaan solliciteren.